Over mij


Vol vrolijkheid en daadkracht wil ik vanuit diverse perspectieven staan voor mooi, goed onderwijs! Ik sta lerend, ontwikkelend en een beetje stout  in mijn praktijk. Ik wil professionals in het primaire proces inspireren en bovenal bevoorwaarden het beste in zichzelf waar te maken; opdat zij ertoe doen in het leren en leven van de lerenden! Het besturen van een onderwijsorganisatie en realiseren van bedrijfsvoering vanuit dezelfde kwaliteitscriteria van dat primaire proces, vormt mijn drijfveer.

Interview Leve het Onderwijs

Ik ben leraar basisonderwijs (ruim 7 jaar).  Na studies pedagogiek & onderwijskunde ben ik zo’n 14 jaar lerarenopleider geweest: Academie Beeldende Vorming, daarna pabo; daar ben ik ook 5 jaar directeur geweest. Vervolgens was ik 2 jaar directeur van toen nog SBL (wat de onderwijscoöperatie werd en inmiddels is opgeheven) en in oktober 2010 ging ik SKBO besturen.   SKBO is in januari 2018 gefuseerd met Stichting OOG tot SAAM* ; @saamscholen @bososs. Vanaf 2008 maakte ik ruim 10 jaar onderdeel uit van de Raad van Advies van  2College.  Vanaf juni 2014 ben ik toezichthouder bij de IPabo. En vanaf mei 2016 ook lid van Raad van Commissarissen van de  Kinderopvanggroep

Ik ben getrouwd met Geert-Jan Jaarsveld en wij hebben twee dochters (1991, 1993). Wij wonen  in het centrum van Tilburg, genieten van de reuring van de stad. En zijn al jaren veel in Zeeland te vinden; sinds 2012 in onze Villa Weltevree in Oostkapelle www.villaweltevree.nl. Van koken, fotograferen, schilderen en dansen word ik vrolijk.
Ons gezin door de ogen van Annelies Schoth
PortretGJ   PortretNoep   PortretPien   PortretEdith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.